Bouwwand Sigrid Calon rondom Stadhuis
 

ELITE MODEL LOOK 2018 SLUIT SUCCESVOL CASTINGSEIZOEN AF IN TILBURG

Geplaatst door Chern Jansen, op 9 oktober 2018

Talloze jongens en meisjes bezochten afgelopen zaterdag het Pieter Vreedeplein in Tilburg, om deel te nemen aan de laatste regionale casting van Elite Model Look 2018. Aan het eind van deze casting, zagen 20 jongens en meisjes hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd voor de volgende ronde, de Elite Model Look Nationale Casting op 6 oktober in Amsterdam. “Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom, de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid” aldus de Elite Model Look jury.

 

Tilburg mocht afgelopen zaterdag potentiële modellen uit het hele land verwelkomen met hun families. De geselecteerde kandidaten voor de halve finale zijn:

 

Naam Woonplaats
Daimy Renkum
Eline Vlijmen
Evi Tilburg
Gigi Breda
Iris Schiedam
Jaap Breda
Jeanine Moergestel
Jennifer Hellevoetsluis
Josnina Tilburg
Joy Amsterdam
Kai Almere
Kevin Zoetermeer
Luka Schiedam
Maikel Den Dungen
Oscar Den Haag
Raven Poppel
Sander Numansdorp
Sanne Hilvarenbeek
Serina Beekbergen
Sophie Epe

 

Ook was de Elite Model Look catwalk het décor voor een modeshow waarbij verschillende winkels uit Tilburg waaronder Levi’s, Hudsons Bay en Gimbrère Mode hun collecties lieten zien. Daarnaast gaf Circus Festival Circolo een voorproefje van het festival, dat vanaf 12 oktober in Tilburg is te bezoeken, met een act van Gian Luca en Belle Kok.

 

Elite Model Look Nederland Experience

Aan het eind van deze Nederlandse tour presenteren ruim 100 geselecteerde kandidaten zich tijdens de nationale casting in Amsterdam. Twintig finalisten, waarvan 10 jongens en 10 meisjes, worden hier geselecteerd om door te gaan naar de Elite Model Look Nationale Finale.

De nationale finale vindt plaats op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast een contract bij Elite Model Management Amsterdam krijgt de mannelijke en vrouwelijke winnaar een plaats in de grote, internationale finale, waar talenten uit maar liefst 40 landen zich aan het wereldwijde Elite netwerk presenteren, en kans maken op een internationaal contract bij Elite World ter waarde van €150.000,-.

 

Tilburg is een shop-walhalla

Winkelen in Tilburg is steeds leuker. Door alle ontwikkelingen in de binnenstad worden straten en gebieden met elkaar verbonden. Steeds meer grote retailers weten hun weg naar de stad te vinden, wat een mooie mix veroorzaakt tussen grote bekende merken en unieke lokale ondernemers. Door de ruime keuze aan horecazaken die het centrum verrijken kunnen bezoekers een dagje shoppen met heerlijk eten en drinken. Om te laten zien dat Tilburg in de lift zit, hebben partijen uit de binnenstad waaronder Binnenstad Management Tilburg en Citymarketing samen gewerkt aan diverse campagnes. Het event Elite Model Look is een onderdeel van deze branding campagne.