Frederikstraat Noord
 

Ook in Breda en Den Bosch mogen ze het weten: shoppen doe je in Tilburg

Geplaatst door Gemeente Tilburg, op 14 juni 2018

In Tilburg shop ik alles bij elkaar

Met de opening van de Primark is de ‘Big 3’ in Tilburg compleet. Samen met Hudson’s Bay en Decathlon biedt Tilburg een unieke winkelcombinatie in het zuiden van het land t.o.v. omliggende steden. Bijzonder ook is dat deze zaken op loopafstand van elkaar gevestigd zijn in de binnenstad. Een binnenstad die jong, vol energie en bruisend is. En dat gaan ze ook in Breda en Den Bosch merken, want vrijdag en zaterdag rijden er moving billboards door deze steden.

centrum

Het centrum van Tilburg is een aaneenschakeling van sfeergebieden: grote namen in het moderne Winkelgebied, bijzondere zaakjes in het authentieke Dwaalgebied, ook wel de Negen Straatjes van Tilburg genoemd, en een variatie aan sfeervolle horeca in het Horecagebied. De binnenstad van Tilburg bezoek je voor een compleet dagje uit. En dat mag iedereen weten!

Samenwerking

Verschillende stakeholders uit de stad hebben de handen ineen geslagen voor een branding campagne, die laat zien waarom je in Tilburg wilt shoppen. Vanuit de afzender centrumtilburg.com worden alle uitingen gecommuniceerd. Daarnaast worden beelden van de campagne gratis beschikbaar gesteld aan organisaties en ondernemers uit de stad, om verbindend te laten zien hoe leuk Tilburg als shopstad is. Deze samenwerking is kenmerkend voor Tilburg en maakt dat er grote en snelle stappen kunnen worden gezet, zoals bij de ontwikkeling van de binnenstad.

Moving billboards en gratis fietstaxiritjes

Aan de hand van diverse portretten wordt de komende tijd, zowel online als offline, gepresenteerd waarom Tilburgers trots zijn op hun stad en er zo graag verblijven. Vrijdag en zaterdag kan de campagne zelfs in Breda en Den Bosch worden bewonderd op moving billboards door de stad. Daarnaast worden op zaterdag 16 juni de bezoekers van Tilburg vanaf het Centraal Station getrakteerd op een gratis ritje met de fietstaxi naar het centrum. Stap tussen 11.00 en 16.00 uur in en laat je gratis afzetten bij een van de vele winkels in Tilburg!