Frederikstraat Noord
 

Wereldhave verwelkomt Levi’s Store in Frederikstraat Tilburg

Geplaatst door Gemeente Tilburg, op 10 april 2018

Levi's Store

Schiphol, 10 april 2018

Wereldhave heeft een overeenkomst gesloten met de Gebroeders Coster vastgoed B.V voor een Levi’s store in de nieuwste winkelstraat van Tilburg, de Frederikstraat. De nieuwe Levi’s store, met een oppervlakte van circa 161 m2, is gelegen naast Scotch & Soda en tegenover Hudson’s Bay. Oplevering van de unit heeft reeds plaatsgevonden. De opening van Levi’s Tilburg zal naar verwachting plaatsvinden in mei 2018.

Wereldhave is verheugd met Levi’s als versterking op het winkelaanbod in Tilburg. ‘De nieuwe Levi’s store is een aanwinst voor Tilburg als winkelstad en past perfect bij de positionering van de Frederikstraat’ aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland. 

In het proces werden de Gebroeders Coster geadviseerd door KroesePaternotte.

Over Levi’s
Levi Strauss & Co. is een Amerikaans kledingbedrijf meest bekend als de producent van de jeansbroeken en is opgericht in 1873 door Levi Strauss. Naast Levi’s voert het bedrijf de merken Dockers en Denizen. Levi Strauss & Co. is een van ’s werelds grootste kledingbedrijven en wereldwijd marktleider op het gebied van jeans.
www.levi.com

Over Wereldhave
Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. ‘Convenient shopping’ staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter)nationale huurders met local heroes die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte.
www.wereldhave.com